Number of search result: 46

Takimi i parë i Shkollës Politike 2018

Takimi i parë i Shkollës Politike 2018

31 janar 2018

Më datë 31 Janar, e mërkure, u mbajt takimi i parë me pjesëmarrësit/et e Gjeneratës së 16-të të Shkollës Politike. Drejtoresha e Institutit të Prishtinës për Studime Politike, znj. Leonora Kryeziu e hapi takimin duke prezantuar para pjesëmarrësve prapavijën e Shkollës Politike dhe aktivitetet e mbajtura ndër vite. 

e mërkurë, 31 janar 2018/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12237)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Çertifikohet Shkolla Politike dhe mbahet diskutimi Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër

Çertifikohet Shkolla Politike dhe mbahet diskutimi Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër

18 dhjetor 2017

Me datën 18 dhjetor, Instituti i Prishtinës për Studime Politike ka mbajtur eventin final për Gjeneratën e 15-të, ku u shpërndanë diplomat për pjesëmarrësit. Në pjesën e dytë të eventit u mbajt diskutimi “Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër”.

e hënë, 18 dhjetor 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12549)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Shkolla Politike në Forumin Botëror për Demokraci në Strasburg 2017

Shkolla Politike në Forumin Botëror për Demokraci në Strasburg 2017

9 nëntor 2017

Shkolla Politike e Prishtinës morri pjesë në Forumin Botëror për Demokraci, i cili u mbajt prej 8-10 Nëntor. Forumi Botëror për Demokraci organizohet nga organizata e Këshillit të Evropës. 

e enjte, 9 nëntor 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12418)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik" me gjeneratën 2017 të Shkollës Politike

Seminari "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik" me gjeneratën 2017 të Shkollës Politike

24 shtator 2017

Në datat 23-24 Shtator 2017, Shkolla Politike e Prishtinës organizoi seminarin e V-të, me temën "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik". 

e diel, 24 shtator 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12328)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

2 korrik 2017

Në datat 1-2 Korrik, Shkolla Politike e Prishtinës organizoi seminarin e tretë, me temën "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale". 

e diel, 2 korrik 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12497)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

24 prill 2017

Më 21-23 Prill 2017 u mbajt seminari i dytë i Shkollës Politike me temën "Shteti si kuadër fundamental për të vetë-qeverisur: Politika e Politikave Publike.

e hënë, 24 prill 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12425)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
12345678