Number of search result: 46

Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

19 dhjetor 2016

Më 19 dhjetor 2016, PIPS ka mbajtur konferencën vjetore të Shkollës Politike si dhe përmbylljen e vitit akademik 2016 për gjeneratën e 14-të. 

e hënë, 19 dhjetor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12584)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Pjesëmarrja në Forumin Botëror të Demokracisë Strasburg 2016

Pjesëmarrja në Forumin Botëror të Demokracisë Strasburg 2016

9 nëntor 2016

Pjesëmarrësit e programit të Shkollës Politike të Prishtinës 2016 kanë përfunduar pjesëmarrjen në Forumin Botëror të Demokracisë në Strasburg të organizuar nga Këshilli i Evropës prej 7-9 Nëntor.

e mërkurë, 9 nëntor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12464)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

U mbajt Seminari i parë “Politikat e Punësimit për të rinjtë”

1 korrik 2016

Në kuadër të projektit Promovimi i Punësimit të të Rinjëve Përmes Partneritetit Social dhe Bashkëpunimit u organizua seminari i parë me temën Politikat e Punësimit për të Rinjtë.

e premte, 1 korrik 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (14427)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
U mbajt Seminari Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare

U mbajt Seminari Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare

28 qershor 2016

Shkolla Politike organizoi Seminarin e tretë me temën Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare. Seminari trajtoi tema si: marrëdhëniet dypalëshe dhe marrëdhëniet shumëpalëshe në mes shteteve në Ballkan, të ardhmen Evropiane të Rajonit dhe procesin e zgjerimit, Politikën e Jashtme të shtetit të Kosovës si dhe rolin e SHBA-ve, BE-së dhe Rusisë në Ballkan.

e martë, 28 qershor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12709)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

PIPS organizon tryezën për diskutim mbi ligjin e ri të Efiçencës së Energjisë

27 maj 2016

Aktiviteti është përkrahur nga Fondi Regjional i hapur i GIZ-it për Evropen Jug-lindore.

e premte, 27 maj 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12485)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

Po mbahet Seminari i dytë i Shkollës Politike

25 prill 2016

Këtë vikend po mbahet Seminari i dytë Gjeneratës së trembëdhjetë të Shkollës Politike. Tema e këtij Seminari është Demokracia dhe Zhvillimi, ndërsa debatet do të trajtojnë koncepte si: modelet e zhvillimit, kompetencat e nivelit lokal dhe nivelit qendror politik në zhvillimin e një vendi, lidhjen e sundimit të ligjit me zhvillimin ekonomik etj.

e hënë, 25 prill 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12499)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
12345678