Number of search result: 16

Tryezë diskutimi:"Politika e Jashtme e Kosovës: Prioritetet dhe Sfidat"

Tryezë diskutimi:"Politika e Jashtme e Kosovës: Prioritetet dhe Sfidat"

23 prill 2018

Instituti i Prishtinës për Studime Politike me datën 23 Prill organizoi tryezën tematike "Politika e Jashtme e Kosovës: Prioritetet dhe Sfidat". Në këtë tryezë morrën pjesë: Behgjet PACOLLI (Ministri i Jashtëm i Republikës së Kosovës), Vjosa OSMANI (Kryetare e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike), Ardian ARIFAJ (Presidenca e Kosovës), Lulzim PECI (Instituti KIPRED), Ruairi O’CONNELL (Ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë).

e hënë, 23 prill 2018/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17863)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
PIPS dhe Komisioni për Punë të Jashtme me Memorandum të Mirëkuptimit

PIPS dhe Komisioni për Punë të Jashtme me Memorandum të Mirëkuptimit

30 mars 2018

Me datën 30 Mars u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Leonora Kryeziu, Drejtoreshë Ekzekutive e Institutit të Prishtinës për Studime Politike (PIPS) dhe Vjosa Osmani-Sadriu, kryetare e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike. 

 

e premte, 30 mars 2018/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17883)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Ligjërata "Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat"

Ligjërata "Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat"

3 maj 2017

Më 3 Maj, Instituti i Prishtines për Studime Politike në bashkëpunim me Cambridge Academy of Global Affaris, organizoi ligjëratën: Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat. 

e mërkurë, 3 maj 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17743)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

U mbajt tryeza ‘Anëtarësimi i Kosovës në Këshill të Evropës’

20 maj 2015

U mbajt tryeza "Anëtarësimi i Kosovës në Këshill të Evropës". Tryeza kishte për qëllim diskutimin e relacionit Kosovë, Këshillin e Evropës dhe anëtarësimin sa më të shpejtë të Kosovës në këtë organizatë. Në këtë tryezë ishin Presidentja e vendit Atifete Jahjaga, ish Ministri i Jashtëm Enver Hoxhaj, Ekspertja e të Drejtave të Njeriut Gjylieta Mushkolaj dhe Fisnik Korenica.

e mërkurë, 20 maj 2015/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (21655)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
123