Çertifikohet Shkolla Politike dhe mbahet diskutimi Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër

Çertifikohet Shkolla Politike dhe mbahet diskutimi Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër

18 dhjetor 2017

Me datën 18 dhjetor, Instituti i Prishtinës për Studime Politike ka mbajtur eventin final për Gjeneratën e 15-të, ku u shpërndanë diplomat për pjesëmarrësit. Në pjesën e dytë të eventit u mbajt diskutimi “Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër”.

e hënë, 18 dhjetor 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17932)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Shkolla Politike në Forumin Botëror për Demokraci në Strasburg 2017

Shkolla Politike në Forumin Botëror për Demokraci në Strasburg 2017

9 nëntor 2017

Shkolla Politike e Prishtinës morri pjesë në Forumin Botëror për Demokraci, i cili u mbajt prej 8-10 Nëntor. Forumi Botëror për Demokraci organizohet nga organizata e Këshillit të Evropës. 

e enjte, 9 nëntor 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17861)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Tryeza "Procesi i Integrimit Evropian: Ku qëndron Kosova?"

Tryeza "Procesi i Integrimit Evropian: Ku qëndron Kosova?"

3 nëntor 2017

Me datën 3 Nëntor 2017, PIPS dhe GLPS organizuan tryezën: Procesi i Integrimit Evropian: Ku qëndron Kosova? Në këtë tryezë GLPS poashtu publikoi analizën e politikave: “Kosova, Integrimi Evropian dhe Marrëveshja e Stabilizim Asociimit: Një analizë mbi perceptimet e qytetarëve”.
 

e premte, 3 nëntor 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18132)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik" me gjeneratën 2017 të Shkollës Politike

Seminari "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik" me gjeneratën 2017 të Shkollës Politike

24 shtator 2017

Në datat 23-24 Shtator 2017, Shkolla Politike e Prishtinës organizoi seminarin e V-të, me temën "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik". 

e diel, 24 shtator 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17704)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

2 korrik 2017

Në datat 1-2 Korrik, Shkolla Politike e Prishtinës organizoi seminarin e tretë, me temën "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale". 

e diel, 2 korrik 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18028)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Ligjërata "Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat"

Ligjërata "Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat"

3 maj 2017

Më 3 Maj, Instituti i Prishtines për Studime Politike në bashkëpunim me Cambridge Academy of Global Affaris, organizoi ligjëratën: Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat. 

e mërkurë, 3 maj 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17858)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
First1011121315171819