Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

24 prill 2017

Më 21-23 Prill 2017 u mbajt seminari i dytë i Shkollës Politike me temën "Shteti si kuadër fundamental për të vetë-qeverisur: Politika e Politikave Publike.

e hënë, 24 prill 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17798)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari i parë i Shkollës Politike 2017 "Shteti dhe shtetësia: Qasja normative dhe e bazuar në vlera në politikë"

Seminari i parë i Shkollës Politike 2017 "Shteti dhe shtetësia: Qasja normative dhe e bazuar në vlera në politikë"

6 mars 2017

Prej 3-5 Mars 2017 u mbajt seminari i parë i Shkollës Politike për vitin 2017 me temën "Shteti dhe Shtetësia: Qasja normative dhe e bazuar në vlera në politikë".

e hënë, 6 mars 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18516)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Konferenca informuese për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit në Pejë

Konferenca informuese për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit në Pejë

23 shkurt 2017

Instituti i Prishtinës për Studime Politike në bashkëpunim me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, dhe me përkrahjen e Ambasadës Holandeze në Kosovë, më 23 shkurt 2017 mbajti konferencën e tretë informuese për MSA - në kuadër të projektit “Marrëveshja Stabilizim Asociim – Kontrata jonë për të ardhmën” - në Pejë. 

e enjte, 23 shkurt 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18163)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Konferenca informuese rreth Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit në Prizren

Konferenca informuese rreth Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit në Prizren

31 janar 2017

Instituti i Prishtinës për Studime Politike në bashkëpunim me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, më 31 Janar 2017 mbajti konferencën informuese për MSA-në kuadër të projektit “Marrëveshja Stabilizim Asociim – Kontrata jonë për të ardhmën” - në Prizren.

e martë, 31 janar 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17799)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

19 dhjetor 2016

Më 19 dhjetor 2016, PIPS ka mbajtur konferencën vjetore të Shkollës Politike si dhe përmbylljen e vitit akademik 2016 për gjeneratën e 14-të. 

e hënë, 19 dhjetor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18151)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane

Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane

15 nëntor 2016

Grupi për Studime Juridike dhe Politike, në bashkëpunim me PIPS, organizuan tryezën e diskutimit mbi “Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane" më 15 Nëntor 2016. 

e martë, 15 nëntor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17967)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
First1011121314161819